2023 Bahar Dönemi BİLGİ Çevrimiçi Eğitim

2023 Bahar Dönemi BİLGİ Çevrimiçi Eğitim

Değerli Öğrencilerimiz,


Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın aldığı son karar gereğince 2022-2023 Bahar dönemi için yüz yüze planlanmış tüm dersler çevrimiçi olarak verilecektir.  27 Şubat'tan itibaren tüm dersler Zoom platformu üzerinden online ve senkron (eş zamanlı) olarak işlenecek ve planlanan haftalık saatlerinde yapılacaktır.
Uygulamalı eğitim dersleri ile ilgili bilgi daha sonra öğrencisi olduğunuz akademik birimler tarafından sizlerle paylaşılacaktır.
Öğrencilerimiz canlı ders oturumlarına (Zoom) BİLGİLearn sistemine giriş yaptıktan sonra, her dersin altında yer alan o derse ait “sanal sınıf” butonuna tıklayarak erişebilirler.

 
BİLGİLearn Giriş,
 
  • Tarayıcınızın adres çubuğuna ükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın aldığı son karar gereğince yazarak.
  • BİLGİ Üniversitesi web sitesi altında yer alan araç çubuğundaki BİLGİ Learn butonuna tıklayarak.

https://sis.bilgi.edu.tr/ içerisinde yer alan LGİ Learn butonuna tıklayarak.
Açılan sayfada”bilgiedu.net" uzantılı e-posta adreslerine bağlı hesaplarını kullanarak BİLGİ Learn sistemine giriş yapabilir ve derslerini görüntüleyebilirler.


BİLGİ E-Mail Accounts 
All students of BİLGİ University use their email accounts to access BİLGİ Learn and an Office 365 account, accessible via BİLGİ email (@bilgiedu.net). Which provides an integrated online and offline document formatting and management software suite that includes Word, Excel, PowerPoint, Outlook, and OneDrive (Cloud Storage), among others.
If you need a consultation for using Office 365, please email IThelpdesk@bilgi.edu.tr
BİLGİ E-Mail Password
You can renew your password by typing “bilgipass” and sending SMS to 2322. We recommend you to change your new password you receive via SMS at the first use. Change Password


Sanal Sınıf, Zoom 

Çevrimiçi gerçekleşecek ders oturumları planlanan haftalık saatlerinde, derslere ait BİLGİ Learn sayfası üzerinden yapılacak ve öğrencilerimiz bu sayfalarda yer alan “sanal sınıf” linkine tıklanarak ulaşılabilecektir.

Yardım 
  • BİLGİ Learn ve Zoom öğrenme teknolojileriyle ilgili soru ve sorun bildirimleriniz için lms.support@bilgi.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.
  • Tüm uzaktan öğrenme kullanım kılavuzlarına https://uzem.bilgi.edu.tr/ adresinden erişebilirsiniz.
  • Bu süreçte UZEM (Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi) Ofisi santralistanbul ÇSM 108 nolu odada hizmet vermeye devam edecektir.
  • BT Genel Yardım için; E-posta, Office 365, Kampüs içi kablosuz internet hizmetleri, internet köşe noktalarındaki bilgisayarlar, SIS (Öğrenci Bilgi Sistemi), Kütüphane ve benzeri hizmetlere erişim konularında
    0212 311 66 66 numaralı telefonu arayabilir veya IThelpdesk@bilgi.edu.tr adresinden e-posta gönderebilirsiniz.
  • Derslerinizin işleyişi ve içerik ile ilgili akademik konularda dersin öğretim elemanı ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

    Lütfen daha hızlı hizmet verebilmemiz için sorun bildirimlerinizin bunları içerdiğinden emin olunuz; kullanıcı adı, iletişim bilgisi, sorun yaşanan ders ya da sistemin adı, varsa kodu ve section numarası, sorunun içeriği.
Yeni dönemde hepinize başarılar dileriz.
UZEM